3 Haziran 2009 Çarşamba

MUĞLADA ÇİM HOKEYİ GELİŞİYOR!!!!!!!!

ÇİM HOKEYİ MUĞLA’DA GELİŞİYOR2005 Yılında Muğla’da Antrenör Serkan Şen tarafından başlatılan Çim Hokeyi branşı Muğla’da giderek yaygınlaşıyor. Çalışmaların devam ettiği ve sporcu sayısının da her geçen gün giderek arttığı yeni branşta hedef l veya 2 ligde mücadele edecek bir takım yaratmak. Antrenör Serkan Şen herkesi Çim Hokeyi Sporuna davet ederken Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacıcaferoğlu’da amaçlarının bu branşı da Muğla’da daha geniş kesimlere yaygınlaştırmak olduğunu” söyledi.Ekrem Orhan
Muğla Gençlik ve Spor kulübü bir branşı daha bünyesinde geliştirmeye çalışıyor. 2005 yılında çalışmalarına başlanan Çim Hokeyi Branşı Muğla ilimize de giderek gelişip yaygınlaşıyor ve spor camiasındaki yerini alıyor.

2006 yılında Antrenör Serkan Şen yönetiminde Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonasına katılan Muğla Gençlik Sor takımı Türkiye ikincisi olurken Antrenör Serkan Şen’in Muğla ilinden bir süre ayrılması sebebiyle kesintiye uğramıştı. 2009 yılında Muğla Gençlikspor Çim Hokeyi takımına Antrenör olarak atanan Serkan Şen bugüne yaptığı başarılı çalışmalarla 50 kişilik sporcu ordusu kurdu.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu “Sporun tüm branşlarını Muğla ilimize getirmek ve başarılı olmak istiyoruz. Bu yönde Çim Hokeyi branşı da aramaza katılmıştır. Çim Hokeyine halkımızın ilgisi giderek artıyor. Tüm halkımızı spor yapmaya davet ediyoruz” dedi.ŞEN “AMACIMIZ ÇİM HOKEYİ TAKIMINI KURMAK”
Muğla Gençlikspor Çim Hokeyi takımı Antrenörü Serkan Şen çalışmalar ile ilgili olarak Devrim Spor Servisine yaptığı açıklamasında şunları söyledi “İlimizde Çim Hokeyi için 2005 yılında adımımızı atmış ve çalışmalarımızı başlatmıştık. Oluşturduğumuz Küçükler takımımız 2006 yılında Türkiye Çim Hokeyi küçükler şampiyonasında Muğla Gençlikspor takımı olarak Türkiye 2.si olduk. Ancak ben süre Muğla’dan ayrılmak zorunda kalmıştım ancak Mart ayında tekrar Muğla’ya geri dönmem ile birlikte Çim Hokeyi çalışmalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz şu ana kadar okullarımızda Beden eğitimi derslerine girerek yetenekli sporcu genç kardeşlerimizin tespitlerini yaparak şu anda kulübümüz Çim Hokeyi bünyesine 50 yetenekli genç kardeşimizi kazandırdık. Amacımız her okulda bir çim hokeyi takımı kurmak ve Çim Hokeyi Muğla ligi düzenlemek buradan başarılı olan sporcularımızla karma Muğla takımını bir kez daha oluşturmak ve Muğla ilimizi Çim hokeyi Türkiye şampiyonasında yeniden yüksek bir derece getirmektir Türkiye’nin en iyi takımlarından birisini Muğla’da oluşturmaktır. Aynı zamanda Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda öğrenim gören öğrencilerden oluşturduğumuz kız ve erkek takımları ile çalışıyoruz. Büyükler takımımız ile önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle Türkiye l. veya 2.liginde mücadele edeceğiz. Çalışmalarımızı GSİM Halı sahasında ve Çadır salonunda sürdürüyoruz.
bu sporu yapmak isteyen tüm genç yaşlı herkesi çalışma alanlarımıza davet ediyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder